Інноваційний біостимулятор-антістресант рослин з високим вмістом біологічно активних речовин природного походження, виготовлений на основі водорості Ascophyllum nodosum.
Діюча речовина і концентрація: K 2 O - 3,5%; органічний вуглець С - 9,6%; екстракт водорості Ascophyllum nodosum - 25%
Форма препарату: ЖК (розчинний концентрат)
Упаковка: пластикова каністра 5 л
Переваги:
-
Збалансований і гармонійний вплив на ріст і розвиток рослини.
-
Стимуляція метаболічних процесів в рослині.
-
Підвищення засвоєння і використання поживних речовин рослиною.
-
Підвищення інтенсивності фотосинтезу.
-
Посилення активності антиоксидантної системи клітин і підвищення стресостійкості рослин.
-
Поліпшення роботи ферментативної системи.
-
Поліпшення використання води.
ЕКСПЕРТ Гроу ™ має биостимулирующее дію на рослини. Він стимулює ріст і розвиток кореневої системи і листового апарату, сприяє кращій диференціації бруньок і процесу запліднення, сприяє кращому розвитку генеративних органів і плодів, підвищує врожайність і якість продукції.
ЕКСПЕРТ Гроу ™ підвищує стійкість рослин до стресу, який викликаний дією короткочасних несприятливих абіотичних чинників (низькі або високі температури, посуха чи надмірне зволоження і т.д.).
Рекомендується для позакореневого підживлення широкого спектру культур з метою підвищення їх врожайності і якості продукції.
Оптимальним часом застосування ЕКСПЕРТ Гроу ™ критичні періоди росту і розвитку рослин (формування і розвиток кореневої системи, закладка генеративних органів), до або після впливу на рослину короткочасних несприятливих абіотичних чинників (низькі або високі температури, посуха чи надмірне зволоження і т. д.).
Регламент застосування:
Зернові культури, Кукурудза, Соняшник, Зернобобові, Ріпак:
-
Норма витрати - 0,5 л / га
-
Період обробки - протягом вегетації
-
Кратність обробок - 1 - 3 обробки. Мінімальний інтервал між обробками - 10 днів
-
Термін очікування перед виходом в поле (механізовані / ручні роботи) - 3 / не регламентується
Овочі, картопля, цукровий буряк
-
Норма витрати - 0,5 л / га
-
Період обробки - протягом вегетації
-
Кратність обробок - 1 - 3 обробки. Мінімальний інтервал між обробками - 10 днів
-
Термін очікування перед виходом в поле (механізовані / ручні роботи) - 3 / не регламентується
Плодові культури, виноград
-
Норма витрати - 0,5 - 1,0 л / га
-
Період обробки - протягом вегетації
-
Кратність обробок - 1 - 4 обробки. Мінімальний інтервал між обробками - 10 днів
-
Термін очікування перед виходом в поле (механізовані / ручні роботи) - 3 / не регламентується
Норма витрати робочого розчину:
-
польові культ. - 200 - 400 л / га
-
овочеві культ.- 200 - 400 л / га
-
плодові культ. - 500 - 1000 л / га
-
виноград - 500 - 1000 л / га