Можливість використання в органічному сільському господарстві (наявність сертифіката якості "органічного стандарту").
Li>
Ul> Склад: Cu 70г / л, N 70г / л, S 35г / л, рН 1,65, густота 1,22г / см3.
ПОЛЕВАЯ ГРУПА
Зернові: (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) Фаза виходу в трубку-флагової лист (ВВСН 30-39) 1,0л / га, Фаза колосіння-молочна стиглість (ВВСН 60-87) 1,0- 15,0л / га.
Кукурудза: Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) при наявності дефіциту 1,5-2,0л / га.
Соняшник: Формування 3-5 пар листів 1,0-1,5л / га,
Зернобобові: (горох, соя, нут, сочевиця) Формування 3-5- тройчастого листа (ВВСН 13-15 / 35) 1,0л / га, Початок формування бобів при наявності дефіциту 1,0-1,5л / га ,
Ріпак, гірчиця, льон: Формування розетки ( «ялинки») - початок стеблування 0,5-1,0л / га,
Цукрова і столовий буряк: Формування 4-6 справжніх листків при наявності дефіциту 1,0л / га, Фаза змикання листя в ряду 1,0-1,5л / га, Фаза змикання листя в міжряддях при наявності дефіциту 1,0 1,5л / га.
ОВОЩНАЯ ГРУПА
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква: Фаза перед цвітінням 1,0-1,5л / га, Фаза початку плодоношення 1,0-2,0л / га,
плодово-ягідних ГРУПА
Зерняткові: Фаза після цвітіння 2,0-3,0л / га, після збору врожаю 2,0-3,0л / га;
Кісточкові: перед цвітінням 2,0-3,0л / га, після збору врожаю 2,0-3,0л / га;
Виноград Фаза перед ветеніяем2,0-3,0л / га, Після цвітіння 2,0-3,0л / га;
ТЕПЛИЦЯ
Закритий грунт (вирощування ранніх овочів) Фаза активного росту 15-20 мл / 10 л води, Фаза цвітіння 15-20 мл / 10 л води, Фаза росту плодів - масове дозрівання 20 мл / 10 л води листкового підживлення p >
Body> html>