Даний товар доступний тільки до самовивозу.
Амоній фосфорнокислий - це висококонцентрований легкорозчинного комплексне азотно-фосфорне добриво в гранулаx сірого кольору. Застосування амофосу сприяє розвитку потужної кореневої системи, поліпшенню смакових якостей плодів і ягід, підвищенню опірності рослин до несприятливих умов, збільшення врожайності, продовження терміну зберігання готової продукції.
Амофос можна застосовувати не тільки планово, в розрахунку на його майбутнє вплив на рослини, але і екстрено, при появі перших ознак нестачі фосфору.
Застосовується на будь-яких типах грунтів для основного і рядкового внесення, для підгодівлі під час вегетації під основні культури в умовах відкритого і закритого грунту. Своєчасне внесення даного добрива забезпечує захист кореневої системи і підвищує морозостійкість рослин, прискорює процес формування і дозрівання плодів, підвищує їх якісні характеристики при зберіганні.
Але особливо активно це добриво впливає на родючість рослин при комбінуванні його з азотовмісними агрохімікатами, такими, як аміачна селітра.
При спільному внесенні цих мінеральних добрив, врожайність оброблюваних культур збільшується на 20-40%.
Амофос можна вносити тільки під певні види городніх і садових культур:
-
картопля, овочі, суниця, квіти:
-
при перекопуванні восени або навесні - 15 - 20 г на 1 кв.м.;
-
при посадці розсади - 2 г в лунку;
-
при підгодівлі - 5 - 10 г на 1 кв.м.;
-
виноград - навесні землю під лозами обробляють аммофосом, розведеним у воді, з розрахунку 400г на 10 л води. Через два тижні рекомендується провести листову підгодівлю розчином, з розрахунку 150 г на 10 л води. Крім поживних властивостей, які це добриво передає винограду, він володіє ще однією позитивною особливістю - не дає накопичуватися нітратів у готовій продукції;
-
буряк - амофос служить прекрасною підживленням для всіх видів буряків - їдальнею, цукрових, кормових, так як допомагає накопичувати цукор в коренеплоди, і виводити з нього шкідливі речовини. Цю мінеральну підгодівлю вносять під час посадки коренеплоду, витрачаючи близько 5 г гранул на 1 метр рядка;
-
плодові дерева - 20 - 30 г на 1 кв.м.;
-
смородину, малину - 15 - 20 г на 1 кв.м ..